Kodėl aš nebeverdu sriubų

2010-09-07 | 11:53 | Inner city life
07

Sriubų virimo verslą baigiau tą pačią sekundę, kai grįžau į “prestižinį Loldono miestą”. Įtariu, kad perversmas įvyko jau “Gatwicko” oro uoste. Traukinyje namo prie manęs prisipiso indas ir visas kem minučių kliedėjo man apie gražias mano akis. “They are so innocent.” Žinau ir naudojuos, LOL. Naujieną man čia pasakė. Lopinys.

Perku sriubas plastikiniuose sloikuose ir metaliniuose can’uose. Man jos tokios skanios, kad net nekyla koja nueiti į “Tesco” ir stoviniuoti ten prie savitarnos kasų su savo pupom, žolelėm ir pomais. Valandėlę. Kitą valandėlę tektų skirti tarčialinimui prie puodų, o dar kitą – tų pačių puodų skalavimui su “Fairy”.

Sriubos valgyme neįtikėtinai svarbų vaidmenį atlieka metalinis šaukštas. Pastarasis patiekalui prideda smagios rūgštelės a la citrinos sultys. Nepakartojamas skonis. Aliuminis, tai dar ir retų mineralų pridėtų.

Kaip bebūtų liūdna, grįžo mano vaikystės meilė burgeriams. Filet-o-fish forever. Nom nom nom. Noriu romantiškų pietų Makdonalde. Juk kartais reikia save palepinti. Šūdu.

Reklaminė pertraukėlė

Tradiciškai nukrypsiu nuo temos. Neseniai sužinojau, kad vienas pažįstamas loldonietis turi labai įdomią profesiją. Nustebau, pzdc nepatikėsite. Ponas – karstų nešiotojas. Pasirodo, šeimos verlsas čia. Tėvai turi pakasimo agentūrą, vse dela. Skaitytojams siūlau bėgti kuo toliau nuo tokių verslų nesivejant pinigų. Kaip ir nuo kapinių. Brrr – nupurtė net. Kuo mažesnis ryšys su ana industrija, tuo didesnė tikimybė, kad niekada nemirsi. Visada turiu tai omeny.

Komentarai

ką tu supranti, puikus verslas – darbo visada bus.

Užsimaniau dabar filet-o-fish’o. Evil.

yshtabi ( September 7, 2010 at 12:12 PM )

Ale kodėl, labai įdomu, mcdake sriubų neduoda, a? Juk aukso gysla būtų! Privirtų vonias pachliobkės papigiaja ir stumdytų už brangiai plastiko stiklinėse su šiaudeliais.

blabla ( September 7, 2010 at 12:22 PM )

Nieko baisaus tas karstu nesiojimas, tik va skenduolius nesant kartais skystis bėga.
Beje, kiek reikėjo Lietuvoj uzhsidrozhti, kad nuo burgeriu uzhsokt ant sriubu???

Dzhi ( September 7, 2010 at 12:46 PM )

Galbūt galbūt. Nors pažiūrėjus į Makdonaldo salotas ir kt., susidaro vaizdas, jog tikrai ne šūdino skonio Cezaris neša Makdonaldui didžiausią pelną. Supranti, kai žmonės nori sriubos arba salotų, jie eina ne į McDonald’s. Jie, blet, eina į “Mano Guru”. Ar dar kur.

Kitas dalykas – salotos, sriubos ir panašiai paprastai būna brangesni, negu įprasti menu items. Greito maisto restoranas ir didesnė (“restoraninė”) kaina – who would want that? Neveltui ne centriniuose Londono rajonuose pagrindiniai šios įstaigos lankytojai yra jaunimas ir bomžai. Centre – tas pats jaunimas bei 25+ metų amžiaus skubantys žmonės.

Prieš penkioliką metų McDonald’s į menu įvedė “prabangesnius” Deluxe sumuštinius. Šis paaeksperimentavimas baigėsi totaliu FAIL. Pagrinde dėl auštesnės kainos bei didesnio kaloringumo (daugiau produktų sudėtyje = daugiau kalorijų).

Beje, jei neklystu, kai kuriuose marketuose yra ir tų Makdonaldinių sriubų, kurių tu taip nori.

evelina ( September 7, 2010 at 12:53 PM )

Ką turi omeny “užsidrožti” ir apie kokius šuolius šneki?

evelina ( September 7, 2010 at 1:01 PM )

P.S. Portugalijos Makdonalde bandžiau užsisakyt sriubos (yra menu), bet man pasakė, kad “va, deja, neturim”. Užtat turėjo beskonio Cezario… LOL.

evelina ( September 7, 2010 at 1:10 PM )

nu musu siauriniam Londone pagrindiniai makdako lankytojai yra seimos su vaikais, taip nuo 8 menesiu iki perbrendusios paauglystes. pagrindinis lankytojas – mokyklinukas.

darko ( September 7, 2010 at 2:14 PM )

Koks tiksliai rajonas?

Sutinku dėl vaikų ir šeimų. Happy Meal’ai gundo vaikučius, o tėveliai jiems palaiko kompaniją.

O bet tačiau, middle class turbūt nėra tokie dažni mūsų mėgiamo, nepabijokime to žodžio, RESTORANO lankytojai kaip working class, a?

evelina ( September 7, 2010 at 3:41 PM )

Reik virt daugiau, nes kodel i sita list’a nepapuolei?
🙁
http://www.cafebabel.co.uk/article/34906/lithuania-female-blogger-uk-diaspora-cook-date.html

ert ( September 7, 2010 at 7:08 PM )

Nes jie turbūt nepakankamai apsišvietę

evelina ( September 7, 2010 at 8:08 PM )

haha, ne ne, neina. gal labiau is principo. musu va seimininke – tikra middle class atstove, tai kai apsilanko pas mus, nueina priminti RESTORANO vadovybei, kad jie PRIVALO is artimiausiu namu kiemu susirinkti RESTORANO siuksles.
Rajonas – Palmers Green

darko ( September 8, 2010 at 10:45 AM )

O, Evelina!!! Kaip gera Tave matyti greito maisto apsuptyje… Jau buvau išsigandus tų paskutinių blog’o įrašų, dvelkiančių dešromis ir pan. Taigi momentu vos neįvyko mano didžiausias košmaras, aš tkrai buvau persigandus, kad maistas ausims gali virsti sufotoshopinto ėdėsio blogu, rodės, kad rafinuotas sapaliojimas postmoderniom temom jau tampa “mano gyvenimas tragiškai nykus, tai visą laiką leidžiu gamindama,ir fotkindama tai, ką ėdu. Gerai sufotošopinus kasdienybė atrodo spalvingesnė ir gražesnė, be to per šį pomėgį susiradau tokių pačių likimo nuskriaustų gurmanių kaip ir aš, tai palenktyniaujam katra geresnį pyragą iškeps”…. Ždž neišsiplėsiu – likimas buvo maloningas ir Tu grįžai.

babyboxer69 ( September 8, 2010 at 2:21 PM )

LOL LOL LOL

anywayz, aš juk visada žongliruoju tarp gliamo ir šūdo. labai žavus derinukas.

evelina ( September 8, 2010 at 2:35 PM )

Komentuok

TrackBack URL :

pagetop

  • Maistas Ausims Instagram’e

    Instagram
  • Blog’o autorė Instagram’e

    Instagram

  • Archyvai

  • Daugiau senų „Maistas Ausims“ įrašų

  • Čia
  • Maistas Ausims on Facebook